Quantix Marketing Consulting actioneaza responsabil in ceea ce priveste protectia datelor personale, fiiind aliniata in relatia cu partenerii de afaceri si in procesele interne pentru a respecta confidentialitatea si rigorile noilor reglemantari active de la 25 mai 2018.

Cine suntem si ce facem?

SC Quantix Marketing Consulting este o companie 100% romaneasca, infiintata in 2009, cu sediul in Corbeanca, jud.Ilfov.  Este inregistrata la Registrul Comertului cu J23/180/28.01.2009, avand codul de identificare fiscala RO 25017970. Principala activitate este legata de cercetarea pietei, oferind companiilor interesate servicii specifice, de la realizarea unei cercetari pana la livrarea de servicii de consultanta pe marketing.
Echipa este formata din specialisti cu experienta in domeniu si suntem pozitionati pe servicii de analiza si interpretare a rezultatelor.

SC Quantix Marketing Consulting nu detine propria echipa pentru culegerea datelor. Culegerea datelor primare o realizam cu firme specializate. In cazul derularii unui sondaj, compania de culegere este cea care ar putea intra in posesia datelor personale ale respondentilor.  Companiile de culegere NU livreaza date personale ale respondentilor catre Quantix, nefiind in scopul analizelor statistice pe care le realizam. Date precum nume, prenume, CNP, email, numere de telefon, adrese IP, elemente de geolocalizare, etc – nu sunt transmise catre Quantix deoarece nu fac obiectul analizelor de marketing pe care le realizam. Orice detaliu legat de posibilitatea prelucrarii unor date personale in cadrul unui proiect este avuta in vedere si mentionata expres in acordurile scrise cu partile contractante.

Companiile de culegere cu care lucram pot solicita sau detine date personale ale respondentilor. Avem acorduri semnate cu aceste companii pentru a ne asigura reciproc de respectarea cadrului legislativ, de ambele parti. In procesul de culegere, companiile partener pot prelucra date personale ale respondetilor (ex adrese de email, numere de telefon, etc, fiind vorba de modalitati de contact ale respondentilor sau pentru verificarea proceselor). Aceste date personale nu sunt insa transmise catre Quantix Marketing Consulting ci doar raspunsuri anonimizate la diverse intrebari incluse in chestionare (atitudinale, comportamente de consum, demografice generale – caracteristici care nu se inscriu in categoria de date personale nefiind posibila identificarea respondetilor pe baza lor).

Protectia generala a datelor

Quantix Marketing Consulting face uz pe deplin de principiul minimizarii, nefiindu-i necesare date personale ale participantilor la studii pentru realizarea analizelor de marketing. In ceea ce priveste protectia generala a datelor cu care operam, precizam cateva detalii de natura generala: operam in platforma licentiata windows 10 / office 365. Accesul la resursele informatice este protejat prin parole, cu acces doar din partea personalului autorizat. Transmiterea documentelor o facem in sistem securizat, in concordanta cu cerintele companiilor client. Administratorul Quantix indeplineste rolul de Ofiter Protectia Datelor si are grija ca procesele sa fie conforme cu normele legale si cerintele clientilor.

Pentru orice neclaritate sau plangere legata de prelucrarea datelor personale, va rugam sa ne contactati la adresa dpo@quantix.ro